Spara pengar på dina inköp och sponsra Clarebergs RK samtidigt!

01 MAR 2018 21:56
CRK har nu en egen sida på sponsorhuset.se. Härigenom kan klubben tjäna pengar på alla köp som vi medlemmar gör på nätet. Det kostar inget extra för dig när du handlar, tvärt om så får både du själv och klubben får lite pengar tillbaka för varje köp.
  • Uppdaterad: 26 DEC 2017 23:46

Många butiker har dessutom specialerbjudanden när du går in via sponsorhuset.se. Det finns över 600 nätbutiker kopplade hit – allt ifrån hästgrejer, hotell och kläder till leksaker och bildelar, dvs något för alla. Perfekt nu i juletider för att beställa julklappar!

För varje köp får du lite rabatt och lika mycket sätts in till CRK. Ibland är det en viss procent av köpet och ibland är det en fast summa. Det beror på vad nätbutiken har valt. Köpet kostar dig som sagt inget extra, men butiken skänker en liten del av pengarna till den klubb du valt, som tack för att du handlat i just den butiken och inte hos en konkurrent.

SÅ HÄR GÖR DU:
Registrera dig gratis som medlem på vår sida.

KOM IHÅG ATT LOGGA IN!

När du sedan ska handla så loggar du bara in och går till valfri butik via sponsorhuset.se. Där handlar du som vanligt, sedan kommer CRK automatiskt att bli sponsrade när du slutfört ditt köp. Och du får din rabatt!

Självklart behöver man inte vara medlem i Clarebergs RK för att handla via vår sida. Så sprid gärna till familj och vänner att de ska bli medlemmar på vår sida på sponsorhuset.se.