Charlotte Benjaminsson

Funktion: inköp och bemanning av Café Clara
Sysselsättning: Elevresurs
E-postadress:This is a mailto link

Jag är inne på mitt tredje år som ledamot i styrelsen och ser med tillförsikt fram emot detta verksamhetsåret.

I höstas började jag engagera mig för Café Clara på andra våningen. Jag fixar med möbler, håller koll på varulager och sköter inköp. Då & då står jag bakom disken, ibland tillsammans med min man Håkan som gärna gräddar våfflor.

Med hjälp av en grupp duktiga cafévärdar (medlemmar som ställer upp ideellt för klubben) har vi tillsammans lyckats hålla caféet öppet alla lördagar och ledsöndagar hittills.

Mitt mål

Mitt mål med mitt engagemang för Café Clara denna mandatperiod är att vi utöver lördagar och ledsöndagar även ska ha cafévärdar som till hösten har öppet löpande två vardagskvällar i veckan!

På Clareberg har jag ridit lektion i mer än tjugo år, både hoppning och dressyr. Favoriterna är Akka, Solo, Keno och charmtrollen Jenny och Twinnie.

På torsdag kväll och fredag förmiddag ligger mina ridlektioner. Då kan du träffa mig eller ta kontakt via e-post. Jag tar gärna emot synpunkter på allt möjligt och gärna på sortiment, inredning och bemanning i Café Clara.

Tillsammans är vi starka!

Uppdaterad: 04 APR 2018 12:42