Hoppa till sidans innehåll

Johanna Täng


Funktion: Ordförande 
Sysselsättning: Produktionsledare
E-postadress:This is a mailto link

 

Jag heter Johanna Täng och är 31 år i år. Hittade hit till Clarebergs ridklubb i höstas när jag flyttade in till privatstallet med min häst Strathconon som är ett svenskt halvblod på 6 år, men han kallas alltid till sitt smeknamn ”Krut”. Kände direkt när vi flyttade hit att få vara en liten del i ridklubben var riktigt roligt. Älskade det sociala och alla människor som delade samma intresse och fristad som en själv. 

Från början kommer jag från Lödöse som ligger ca 5 mil norr om Göteborg. Började med att min barndomskompis hade egna hästar på deras gård. Vi spenderade de flesta timmarna i stallet och både red och körde många långa timmar i skogarna och på grusvägarna. Det var livet! 
Det blev även flera år på ridskola och med foderhästar innan jag köpte mina första egna hästar. 
Flyttade till Göteborg för ca 8 år sedan då jag i samma veva tog ett uppehåll från hästarna. Tills jag en dag bestämde mig för att köpa häst igen och föll pladask för Krut som då var 4 år. Från den dagen som Krut hämtades hem och jag föll tillbaks till hästvärlden var det som att alla pusselbitar i livet föll på plats igen. 
Lever ihop med min hund Dino som är en 9 årig Chihuahua. Tiden utöver stallet tillbringar jag på mitt arbete på Volvo Cars. Där arbetar jag som produktionsledare, vilket innefattar ansvaret för processen och all personal. Har nu sedan 3 år tillbaks haft motoravdelningen - mycket jobb men otroligt roligt och utvecklande. 
Styrelsearbetet är nytt för mig, men vill tacka för förtroendet och ser verkligen fram emot att få vara en del av ridklubben och att få möjligheten och chansen till att få kunna vara med och påverka. Ska bli riktigt roligt att få träffa och lära känna alla er medlemmar.
Skulle ni ha några frågor, idéer eller vad som så är ni mer en välkomna att kontakta mig på antingen styrelsens mailadress This is a mailto link eller på This is a mailto link. Eller också så är jag i stallet i stort sätt varje dag, dock lite varierande tider. 
Återigen, tack för förtroendet och ser fram emot att ses i stallet!
Klicka här för att komma tillbaka till Styrelsen

  

Uppdaterad: 04 APR 2018 12:43
Epost: Adressen Gömd  inbrott sidobanner

agria_rattforsakrad_190x240_ny

  

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info