Månadsbrev från styrelsen – JUNI 2019

Hej,

Nedan kommer lite information om vad som händer & är på gång på CRK.

Ridskolan & hästarna

Lora är nu frisk men vi väntar på att karantäntiden (4 veckor efter att inga fler symptom uppvisats och ingen annan häst blivit sjuk) ska vara över innan vi öppnar anläggningen igen.

Hästarna släpps på bete fredagen den 28 juni och hämtas hem igen måndagen den 29 juli. Under denna period är de helt lediga och får en härlig vila. Hästarna får sedan en mjukstart och sätts igång under de 2 första veckorna efter betet genom att gå dagridläger eller igångsättningsläger. Ridskolan startar sin ordinarie verksamhet måndagen den 12 augusti.

Samma tid som hästarna går på bete är personalen på semester och kan inte svara i telefon eller svara på mejl. Fr.o.m den 29 juli är är personalen på plats igen och kan svara på frågor.

Vi har lediga platser i ridgrupper på olika nivåer och i ledgrupperna på söndagar för barn mellan 5-7 år. Kontakta ridskolan (This is a mailto link / 0721-573260) för mer info.

Personal

Sanja, som är mammaledig, födde den 25e maj en liten flicka. Vi vill gratulera och framföra hjärtliga lyckönskningar till den fina familjen!

Frida kommer endast att ha kvar hoppgrupperna på tisdagarna till hösten eftersom att  hon kommer att börja studera, och även Cassandra ska studera till hösten. Lycka till med studierna bägge två!

Vi söker ridlärare inför höstterminen och annons ligger ute nu.

Café Clara

Café Clara vill tacka sina duktiga cafévärdar och trogna kunder för denna terminen. Caféet räknar med att starta upp igen lördag 17 aug.

Känner du att det är dags för dig att göra en ideell insatts till hösten är några timmar i Caféet ett trevligt val. Kontaktperson är Charlotte Benjaminsson, This is a mailto link

Tävlingssektionen

Söndagen den 2a juni var det KM (Klubbmästerskap) i terränghoppning. Vi vill gratulera samtliga placerade, tacka alla tävlande för fina ritter och även ett stort tack till alla funtionärer.

Resultat:

Senior:                                              Junior:

1. Anna Karlsson & Doris                  1. Sara Johansson & Nickie
2. Maria Majoros & Tore                    2. Lovisa Hjelle & Misty
3. Niclas Andersson & Solo               3. Sofie Johansson & Sooty och Elsa Svahn & Twinnie

Styrelsen vill passa på att tacka våra medlemmar & personal för den här terminen. Vi önskar er alla en fantastiskt härlig sommar!

Uppdaterad: 07 JUN 2018 09:14