Hoppa till sidans innehåll

Veckobrev


Hej!

 

Usch vad det är kallt, det är ju nästan dags att ta på sig långkalsongerna igen, men vi får hoppas att det snart blir varmt och att våren kommer på riktigt.

 

Vi har fått två nya hästar till ridskolan, ett sto på sju år som är C-ponny och heter Lora och en valack på fem år som heter Baret och är stor häst. De står i karantän i tre veckor och rids endast av personalen och vi får hoppas att de kommer att trivas hos oss.

Grannus har tyvärr blivit halt men när han kollades av veterinären i onsdags så var han mycket bättre, han ska fortsätta att vila ett par veckor till och få medicin så får vi hoppas att han är helt frisk sedan.

Kalle och Sky fortsätter med sin igångsättning.

 

På söndag är det hopptävling för ponny och häst (pay and jump) och ni är välkomna att komma och titta.

 

Ridskolan har lektioner som vanligt under påsklovet, det är bara under själva påskdagarna (långfredag – annandag påsk) som det inte är någon lektionsverksamhet.

 

Under påskdagarna (långfredag – påskdagen) kommer vi att hyra ut lektionshästarna, det är några hästar kvar att hyra. Kontakta ridskolan om du är intresserad av att rida lite extra under påsk, du måste rida i lägst grupp II för att få lov att hyra häst.

 

Annandag Påsk har vi KM i dressyr på ponny och häst, både lektionshäst och privathäst.

 

Nu har information kommit ut om läger och kurser i sommar. En del grupper börjar redan bli fulla så lämna in din anmälningsblankett med en gång om du vill vara med.

 

Om du inte vill rida kvar på ridskolan till hösten så ska du säga upp din plats före den 1 maj.


Ha det så bra - Vi hörs nästa vecka! 

Eva-Lena

Uppdaterad: 07 SEP 2018 13:20



 

 

inbrott sidobanner

 


agria_rattforsakrad_190x240_ny

 

 

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info