Hoppa till sidans innehåll

Ronja Hagberg


Hej!
Ronja heter jag och är 21 år. Jag jobbar här på Clarebergs Ridklubb som hästskötare och ridlärare sedan Aug 2016. Ändå kan man inte kalla mig nykomling här på Clareberg för jag har nämligen hängt här sedan jag föddes. Jag började dock rida lektion först när jag var 4 år. Tidigare var jag mest intresserad av hoppning, jag var med på alla hoppträningar och hyrde även en ponny som tidigare tävlat på elitnivå. Jag har varit medryttare på många olika typer utav hästar.

Hästar har alltid varit mitt stora intresse. Så därför valde jag hästlinjen på gymnasiet. Idag är jag diplomerad hästskötare samt utbildad ridledare och har planer på att utbilda mig till hippolog. Direkt efter studenten fick jag jobb som ridlärare på Ale Jennylunds Ridklubb och jobbade där i ett år. Under en kort tid jobbade jag också som hästskötare och beridare hos Karin Martinssen.

Det bästa med mitt jobb är att se människor utvecklas tillsammans med våra underbara hästar, precis som jag har gjort i alla år! Jag stortrivs med mitt jobb här. Det har varit min dröm att jobba just här sedan jag var liten. Vilket har gjort det lite extra spännande för mig! På fritiden är jag också här, men då pussar jag mest på Dandelino (såklart). Annars så umgås jag med mina vänner som saknar hästintresse.

Hoppas vi ses snart!

 


Klicka här för att komma tillbaka till Personalsidan.

 

Uppdaterad: 14 AUG 2017 22:07
Epost: Adressen Gömd

  inbrott sidobanner

agria_rattforsakrad_190x240_ny

  

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info