Clarebergs Ridklubb söker ridlärare

25 JUN 2019 15:49
Vi söker dig som har en SRL- eller tränarutbildning, eller annan väl dokumenterad erfarenhet från undervisning av ryttare på olika nivåer, och vill vara en del av att utveckla vår fina klubb.
  • Uppdaterad: 27 NOV 2017 13:01

Clarebergs Ridklubb bildades 1969 och har i år firat 50 års jubileum. Klubben är belägen i stadsdelen Hisings Kärra i Göteborg.

På anläggningen finns det ca ett 35-tal ridskolehästar och ett medlemsstall med plats för 8 hästar. Vi har ett ridhus som mäter ca 60 x 20 m och en paddock 40 x 80 m. I omgivningarna finns fina ridvägar och en välhållen terrängbana med terränghinder i nära anslutning till anläggningen.

Klubben har ca 750 medlemmar med barn, ungdomar och vuxna i vår verksamhet. Vi erbjuder tävlingsmöjligheter på klubbnivå för lektionsryttare i både hoppning, dressyr och terräng.

Arbetsuppgifter

Undervisa ridgrupper på olika nivåer utifrån klubbens utbildningsplaner samt utbildning av våra lektionshästar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en SRL- eller tränarutbildning, eller annan väl dokumenterad erfarenhet från undervisning av ryttare på olika nivåer.

Vi värdesätter att du har god pedagogisk förmåga, att du är lyhörd och har vilja att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för att bli en del av vår personalgrupp. Vi hoppas att du är den, som tillsammans med oss, vill utveckla klubben till ett föredöme inom hästhållning, utbildning och ridsport.

Tjänstens omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tjänsten utformas beroende på sökandes kvalifikationer och önskemål.

Arbetstiden är schemalagd och tjänsten innehåller kvällsarbete och vid behov helgarbete.

Lön enligt ök. och avtal.

Rekrytering sker löpande. Frågor, CV och personligt brev skickas via E-post till This is a mailto link

Vid frågor om tjänsten kontakta tf.verksamhetschef, Nina Anyai, mobil: 0708-57 12 60

Välkommen med din ansökan!