Maria Davidsson Gombor

Funktion: Utbildning
Sysselsättning: Projektledare
E-postadress: This is a mailto link

Hej!

Mitt namn är Maria Davidsson Gombor och jag är ny styrelsemedlem.

Jag har ridit lektion på CRK i ca 5 år. Jag är en s.k. ”återvändare” då jag höll på med hästar och ridning som barn och gjorde sedan ett uppehåll som varade i 23 år.  När jag började rida igen så kände jag direkt att jag hittat rätt på CRK. Det var gemenskapen, hästarna och de duktiga instruktörerna som gjorde att jag fastnade för sporten igen. Nu kommer jag aldrig att sluta rida! Jag har en dotter på 11 år som också rider så det är en del hästprat hemma.

Om jag får välja en favoritaktivitet på CRK så är det att rida på vår fina terrängbana. Jag tycker också det är kul att hjälpa till med tävlingar, terrängbanan mm.

Min roll kommer att fokusera på utbildningar för styrelsen samt ridskolans medlemmar. Har du ett förslag på en utbildning, kurs, föreläsning som du skulle vilja ha på ridskolan så ta gärna kontakt med mig! Du kan nå mig i stallet på tisdag och fredag kväll samt på lördag förmiddag. Det går också bra att skicka ett mail till mig eller styrelsen; This is a mailto link.

Uppdaterad: 04 APR 2018 12:42