Månadsbrev från styrelsen – JANUARI 2020

Hej,

Nedan kommer lite information om vad som händer & är på gång på CRK.

Årsmöte den 8/3 kl. 15.00

Varmt välkomna på årsmöte den 8e mars kl. 15.00!
Kallelse och dagordning kommer ut på hemsida och i klubbhuset längre fram.

Motioner från enskilda medlemmar ska vara styrelsen tillhanda senast tre veckor före årsmötet, d.v.s. söndagen den 16 februari. Skicka era förslag/motioner till This is a mailto link.

Förslag till valberedningen (Gunilla Johansson, Linnéa Thorell, Jennie Härsjö Lundh) lämnas senast lördagen den 22e februari.

Ridskolan

Välkomna tillbaka till en ny, härlig ridtermin!

Hopp- och teorischemat för vårterminen kommer ut på hemsidan inom kort.

Inbjudan till Clinic i Hästpsykologi sön 1 mars 2020

Mikkel Osten, hästpsykolog, besöker oss en heldag kl. 10 – 17. Vi kommer att få se Mikkel jobba med två egna hästar, en "problemhäst" från ridskolan och ett härligt fullblod från Göteborgs galoppsällskap!

Mikkels drivkraft är att skapa större förståelse för hästen, ge oss motivation, inspiration och verktygen till hur vi kan agera mer i balans och vara tydligare i sättet vi kommunicerar. Han visar oss vägen till en fördjupad och gladare hästrelation.

Som medlem erbjuder föreningen en biljettrabatt som gäller till och med sista januari. Du betalar endast 175:- i stället för trehundra! OBS: Begränsat antal rabatterade biljetter så först till anmälan på e-post This is a mailto link gäller.

Kika in på hemsidan för mer information om program, anmälan och betalning.

Clarebergs RK tillsammans med Sponsorhuset bjuder alla våra medlemmar på bio!

Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en gratis biobiljett och stödjer Clarebergs RK med hela 50 kr!

Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Clarebergs RK. Inget blir dyrare för dig som handlar, tvärtom. Börja använda Sponsorhuset och hämta din gratis biobiljett här: https://www.sponsorhuset.se/clarebergsrk/intro

Mvh CRKs styrelse

Uppdaterad: 07 JUN 2018 09:14