Månadsbrev från styrelsen – OKTOBER 2019

Hej,

Nedan kommer lite information om vad som händer & är på gång på CRK.

Ridskolan

Vi har köpt en häst vid namn Wania, 9 år, samt en ponny Ceasar, 11 år. Om ca 1 vecka får vi hem ytterligare en ponny vid namn Tjuga, 13 år. Vi hoppas att de kommer att fungera väl i verksamheten och trivas hos oss.

Julaktiviteter kommer att presenteras på hemsidan i vecka 46.

Ridavgiften för vårterminen kommer även att presenteras i vecka 46. Betalningen ska vara oss tillhanda senast den 30 nov 2019.

Idrottsrabatten

Vi har avslutat försäljningen med flaggan i topp. Stort tack till dig som bidragit, säljare såväl som köpare.

Resultatet blev 16 125 kronor till föreningen – helt fantastiskt!

US Kakförsäljning

I början av november startar Ungdomssektionen en kakförsäljning. Sortimentskatalog och beställningslistor kommer läggas ut i Caféet, i entrén i klubbhuset och hos US. Kontakta Mathilda eller någon annan i US styrelse om du vill ha en katalog och sälja på ditt arbete, till vänner eller grannar.

Varje produkt kostar 50:- och 18:- går oavkortat till köp av en US-ponny/häst.

Luciafirande på Clareberg

I år firar vi Lucia med glögg & katter, prova-på-ridning, fiskedamm samt luciatåg med stalledrängar, nissar och skönsång på söndagen 15 december. Ta gärna med tjocka släkten & goa vänner.

Hela programmet kommer i november. Välkommen!

Försäljning av Newbody

Vi beklagar men med endast tre medlemmar som visade intresse för att hjälpa till att sälja blir det ingen kampanj i höst.

Tävlingssektionen

Tävlingssektionen har nu påbörjat planeringen av nästa års tävlingar. I planerna ligger en Lokal hoppning (Lasse Parmlers pokal), KM i dressyr, terräng samt hoppning och en Pay and cross på vår terrängbana.

Årets KM i hoppning blev inställd/uppskjuten på obestämd tid på grund av situationen med bristande antal lektionshästar men vi hoppas att vi ska kunna genomföra den så småningom. Vi vill ju kunna kora klubbens kombinationsmästare!

Vi behöver bli fler aktiva i Tävlingssektionen!

Att arrangera tävlingar är kul och för att kunna ha fler tävlingar på Clareberg skulle vi behöva vara fler som engagerade sig i det arbetet. Är du intresserad, skriv ett mail till tävlingssektionen: This is a mailto link.

Mvh Styrelsen

Uppdaterad: 07 JUN 2018 09:14