Hoppa till sidans innehåll

Registrera dig i vårt nya administrationsprogram Hippocrates!


Vi ber att alla medlemmar går in och registrerar sig i vårt nya administrationssystem. Alla ridande måste vara registrerade för att kunna deltaga i aktiviteter.

På Clarebergs Ridklubb ska vi börja använda vi ett administrativt system från Hippocrates, som ska förenkla vår vardag samt ge dig som elev ett mervärde då du kan hantera dina lektioner, fakturor och mycket annat i vår nya medlemsportal.

Registrering

Som elev till ridskolan eller målsman måste du logga in i vår medlemsportal och uppdatera er personliga information samt godkänna avtalet som du har med CRK ridskola. 

När du godkänt avtalet så hittar du länken till din personliga information längst upp till höger - klicka på ditt namn och välj “Inställningar”. Gör de ändringar som behövs och klicka sedan på knappen som det står “Spara grundinformation” på. Tänk på att e-postadress och mobiltelefon är viktiga uppgifter som vi måste ha för att kunna nå dig. Personnummer (inkluderande de fyra sista siffrorna) måste vi ha för att du skall vara försäkrad under din tid i föreningen. Detta är också viktigt för dig som uppstallad och som ideellt arbetande i föreningen.

  • Är du förälder eller ansvarig över ett barn, under 18 år, som ska rida hos oss måste du först fylla i dina uppgifter, sedan lägga till ditt barn. Du får först skapa ett eget konto och sedan logga in på det. Där kan du sedan lägga till familj genom att trycka på ditt namn uppe i högra hörnet. När detta är gjort kan vi stoppa in eleven i rätt grupp.

Om du märker att “Spara grundinformation” knappen inte går att klicka på, så beror det på att ditt lösenord behöver uppdateras då det är för svagt, eller att det inte är ändrat från det lösenordet som vi har satt för dig. Ändra lösenordet så kommer du kunna spara dina uppgifter. Obs! Lösenordet måste vara minst 8 tecken och innehålla en stor bokstav och en siffra.

Inloggning

Du loggar in via Academys inlogg via länk: https://academy.hippocrates.se/ 

Som användarnamn skriver du in din mejladress.
Lösenordet är: Det som du angav när du registrerade kontot
Och slutligen skriver du in bolagskoden som är: CR

Varför vi inför Academy

Föreningens (speciellt ridskolans) administration har under de senaste åren haft behov av en uppgradering då tiden som lagts ner på medlemsadministration, fakturering och bidragsansökningar har tagit mer och mer av personalens tid. Det har också varit svårt att få fram statistik på lektionsgrupper, hästar och hur ridskolans ekonomi utvecklats.

Vid frågor om systemet går det bra att kontakta personalen This is a mailto link eller This is a mailto link.

Fördelar med Academy

Med Academy kommer många av ridskolans administrativa uppgifter att förenklas, såsom:

• Medlemsadministration
• Fakturering av medlemskap och ridlektioner
• Planering av lektionsgrupper och schemaläggning
• Tidrapportering för personalen
• Journalsystem för hästar och händelser relaterade till varje häst
• Digitala foderstater
• Automatiska funktioner för LOK stöd och kopplingar till IdrottOnline (medlemsregister)

Ytterligare mervärden är att vi kan följa antalet ridpass som varje ridskolehäst gör och därmed kan vi följa ridsportförbundets rekommendationer om hästarnas gångtid per dag och vecka.

Uppdaterad: 27 FEB 2021 09:09
E-post: Adressen Gömd


Inlogg elevportalen
Bolagskod: CR
Mer info HÄR


Går även bra med SMS! inbrott sidobanner

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: admin@clarebergsrk.s...

Se all info