Hoppa till sidans innehåll

Ledgrupper på söndagar


  • Ledgrupp

Ledgrupperna är främst till för barn mellan 5 och 7 år.

Alla platserna är fasta och man anmäler sig per termin. Ledgrupper för barn är till för att få prova på att rida och lära sig de första grunderna. Det är max 10 elever varje gång och lektionerna är 30 minuter långa (inklusive upp/avsittning). Vi samlas 15 minuter innan lektionens start för utdelning av hästar.

Hjälm finns att låna på ridskolan. Barnet måste ha på sig skor eller stövlar med klack (av säkerhetsskäl).

Det finnas ungdomar i stallet som hjälper till att leda, men vi kan inte garantera att det finns till alla. Föräldrarna leder då själva sina barn.

Ridledare för ledgrupperna är Madeleine Hultén.

 

Datum under vårterminen 2021

Söndagsgrupperna äger rum följande datum: 17 jan, 31 jan, 14 feb, 28 feb, 14 mars, 28 mars, 11 april,25 april, 9 maj, 23 maj, 6 juni, 20 juni.

 

Betalning

Läs mer om terminens betalning HÄR.

Avgiften skall betalas på postgiro 49546-5 Clarebergs Ridklubb.
 
I medlemsavgiften ingår en olycksfallsförsäkring.


Avanmälan

Vid avanmälan till söndagsgrupperna vill vi gärna att ni avanmäler senast lördagen innan barnen skall rida, eftersom vi inte har någon ordinarie personal här på söndagar som kan lyssna av telefonsvararen.
 
  
Har Ni några frågor? Ring Clarebergs Ridklubb på telefon: 
0721-573260.

Clarebergs Ridklubb reserverar sig för ev. förändringar i detta schema. 

Uppdaterad: 04 DEC 2020 13:35


Inlogg elevportalen


Går även bra med SMS! 

Ridskolans riktlinjer gällande Covid-19:

Vår verksamhet pågår i stort sett som vanligt och vi följer noga den information och de rekommendationer som ges från Folkhälsomyndigheten och andra beslutande organ.

Vi är måna om allas hälsa och välmående - här kommer våra riktlinjer för att vi skall kunna fortsätta vår ridverksamhet:

Om du känner dig sjuk eller krasslig, har symtom på luftvägsinfektion, eller har haft misstänkt smitta i din omgivning, så ber vi dig att inte komma till din lektion eller till anläggningen.
Personalen har rätt att skicka hem någon som misstänks vara sjuk.
• Vi ber våra elever att bara komma till ridskolan i anslutning till sin ridlektion och max 1 medhjälpare per elev. Stanna inte kvar på anläggningen längre än nödvändigt. Kom och rid, håll avstånd, och åk därefter hem.
• Tänk på att hålla avstånd till varandra, hosta eller nys i armvecket samt att inte ta i hand eller krama varandra.
• Vi uppmanar alla att följa myndigheternas rekommendationer: Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten.
• Tänk på att byta om hemma, om det är möjligt, för att undvika trängsel i omklädningsrummet.
• Vi kommer att lägga ut borstar och hovkratsar i särskilda korgar på ett antal ställen, där det är tomma spiltor, för att undvika trängsel i putsrummet.
• Vi ber våra elever att efter ridningen skölja hästarnas bett i respektive hästs vattenkopp eller spann istället för i putsrummet.
• När lektionen är klar ber vi att den ryttare som ska rida tar över från hästens högra sida vid bytet, eleven som ridit lektionen innan lämnar över från vänster sida.
• Undvik trängsel vid den lilla dörren in till manegen, och se till att hålla avstånd när ni väntar på att få komma in i manegen till er lektion.
• För att minimera trängsel och antalet personer i receptionen sitter nu hästlistan på glasrutan till entrédörren till klubbhuset så att den kan läsas utifrån. Vänta gärna utomhus eller i bilen om din häst går lektionen innan och ni inte har anledning att vistas i stall eller klubbhus.
inbrott sidobanner

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info