Hoppa till sidans innehåll

Clarebergs Ridklubb söker ridlärare/instruktör

20 JAN 2020 16:38
Vi söker dig som kan arbeta självständigt, samtidigt som du är en god lagspelare. Vi ser gärna att du har en SRL- eller tränarutbildning, men personlig färdighet och tidigare erfarenhet är också meriterande.
  • Uppdaterad: 22 JAN 2020 21:40

Clarebergs Ridklubb, bildad 1969, är en ideell förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet. På anläggningen finns det ca ett 35-tal ridskolehästar och ett medlemsstall med plats för 8 hästar. Vi har ett ridhus som mäter ca 60 x 20 m och en paddock 40 x 80 m. I omgivningarna finns fina ridvägar och en välhållen terrängbana med terränghinder.

Klubben har ca 700 medlemmar med barn, ungdomar och vuxna i vår verksamhet. Vi erbjuder tävlingsmöjligheter på klubbnivå för lektionsryttare i både hoppning, dressyr och terräng.

Arbetsuppgifter

Undervisa ridgrupper på olika nivåer utifrån klubbens utbildningsplaner. Beroende på sökande kan det även ingå en del utbildning av våra hästar och ponnyer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt, samtidigt som du är en god lagspelare. Vi ser gärna att du har en SRL- eller tränarutbildning, men personlig färdighet och tidigare erfarenhet är också meriterande. Om du är en aktiv ryttare kan stallplats erbjudas. Vi hoppas att du är den, som tillsammans med oss, vill utveckla klubben till ett föredöme inom hästhållning, utbildning och ridsport.

Tjänstens omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tjänsten utformas beroende på sökandes kvalifikationer och önskemål.

Arbetstiden är schemalagd och tjänsten innehåller kvällsarbete och vid behov helgarbete.

Lön enligt ök. och avtal.

Rekrytering sker löpande. Frågor, CV och personligt brev skickas via mail till This is a mailto link alt. This is a mailto link.

Vid frågor om tjänsten kontakta tf. verksamhetschef, Nina Anyai, mobil: 0708-57 12 60.

Välkommen med din ansökan!


Epost: Adressen Gömd


Går även bra med SMS! 


inbrott sidobanner

agria_rattforsakrad_190x240_nyPostadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info