Hoppa till sidans innehåll

Farväl till två stora favoriter…

08 OKT 2020 12:00
Solo och Doris har länge varit halta och tyvärr har det visat sig att skadorna inte läker trots upprepade behandlingar. De har nu fått somna in och galopperar på Trapalandas gröna ängar.
  • Uppdaterad: 05 OKT 2020 10:35

Både Solo och Doris har länge varit halta och tyvärr har det visat sig att skadorna inte läker trots upprepade behandlingar. Ingen av dem mår bra av att ridas längre och därför har de fått somna in och galoppera vidare på Trapalandas gröna ängar. Tunga beslut att fatta men det är vårt ansvar som djurägare att se till att de inte behöver lida, och därför blev detta det bästa för dem. Hoppas ni förstår hur vi tänker!

Solo och Doris har varit enastående ridskolehästar och har varit väldigt populära bland våra elever. Vi tackar Solo för att ha varit en fantastiskt klok flockledare i valackflocken och läromästare när det gäller ryttartiming. Vi tackar Doris för sitt hjärta av guld, fantastiska psyke och omåttliga hoppglädje.

Det är med en stor sorg i hjärtat vi tar farväl av två av våra kära trotjänare. De lämnar ett stort tomrum och en stor saknad efter sig. Tack för alla år ni gett oss! ❤️

Epost: Adressen Gömd


Går även bra med SMS! 


inbrott sidobanner

agria_rattforsakrad_190x240_nyPostadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info