Hoppa till sidans innehåll

Ronja Hagberg


Hej!
Ronja heter jag och jag jobbar här på Clarebergs Ridklubb som hästskötare och ridlärare sedan Augusti 2016. Jag började rida i knattegruppen här på Clareberg när jag var 4 år och sedan dess har jag varit kvar här. Jag var med på alla hoppträning och aktiviteter här och hyrde även en ponny som tidigare tävlat på elitnivå. Jag har varit medryttare på många olika typer utav hästar.

Hästar har alltid varit mitt stora intresse så därför läste jag hästlinjen på gymnasiet. Idag är jag diplomerad hästskötare samt utbildad ridledare och just nu utbildar jag mig på Strömsholm till ridlärare level I (t.o.m. Sep 2020). Direkt efter studenten fick jag jobb som ridlärare på Ale Jennylunds Ridklubb och jobbade där i ett år och har tidigare jobbat som hästskötare och beridare hos Karin Martinssen.

Det bästa med mitt jobb är att se människor utvecklas tillsammans med våra underbara hästar, precis som jag har gjort i alla år! Jag stortrivs med mitt jobb här. Det har varit min dröm att jobba just här sedan jag var liten. Vilket har gjort det lite extra spännande för mig! På fritiden så styrketränar jag och umgås jag med mina vänner.

Hoppas vi ses snart!
 


Klicka här för att komma tillbaka till Personalsidan.

 

Uppdaterad: 02 JUL 2020 23:00
Epost: Adressen Gömd


Går även bra med SMS! 


inbrott sidobanner

agria_rattforsakrad_190x240_nyPostadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info