Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen på CRK


Alla klubbmedlemmar under 26 år är automatiskt medlemmar i US.

US-styrelse är sektionens ansikte utåt och de som för ungdomarnas talan i klubbens huvudstyrelse. Ungdomssektionens främsta uppgift är att främja gemenskapen mellan medlemmarna och stärka deras inflytande i klubben. Det är också styrelsen som anordnar aktiviteter för klubbens barn och ungdomar såsom rykttävlingar, övernattningar, blåbärshoppningar, hästkunskapskurser m.m. (se aktiviteter). 

Kontaktuppgifter för att kontakta någon i US-styrelsen finns HÄR.

Styrelsens medlemmar utses på årsmötet som hålls en gång om året. På årsmötet är alla välkomna att delta, alla ungdomssektionens medlemmar kan då vara med och rösta och påverka.

Om du som medlem skulle vilja förbättra något på klubben eller bara fråga ungdomssektionens styrelse om något, vänligen skriv till This is a mailto link.

 

US finns även på Facebook - facebook.com/USCRK -
och Instagram - @ungdomssektionencrk! 

Uppdaterad: 14 AUG 2017 21:11
Epost: Adressen Gömd


Inlogg elevportalen


Går även bra med SMS! 

Ridskolans riktlinjer gällande Covid-19:

Vår verksamhet pågår i stort sett som vanligt och vi följer noga den information och de rekommendationer som ges från Folkhälsomyndigheten och andra beslutande organ.

Vi är måna om allas hälsa och välmående - här kommer våra riktlinjer för att vi skall kunna fortsätta vår ridverksamhet:

Om du känner dig sjuk eller krasslig, har symtom på luftvägsinfektion, eller har haft misstänkt smitta i din omgivning, så ber vi dig att inte komma till din lektion eller till anläggningen.
Personalen har rätt att skicka hem någon som misstänks vara sjuk.
• Vi ber våra elever att bara komma till ridskolan i anslutning till sin ridlektion och max 1 medhjälpare per elev. Stanna inte kvar på anläggningen längre än nödvändigt. Kom och rid, håll avstånd, och åk därefter hem.
• Tänk på att hålla avstånd till varandra, hosta eller nys i armvecket samt att inte ta i hand eller krama varandra.
• Vi uppmanar alla att följa myndigheternas rekommendationer: Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten.
• Tänk på att byta om hemma, om det är möjligt, för att undvika trängsel i omklädningsrummet.
• Vi kommer att lägga ut borstar och hovkratsar i särskilda korgar på ett antal ställen, där det är tomma spiltor, för att undvika trängsel i putsrummet.
• Vi ber våra elever att efter ridningen skölja hästarnas bett i respektive hästs vattenkopp eller spann istället för i putsrummet.
• När lektionen är klar ber vi att den ryttare som ska rida tar över från hästens högra sida vid bytet, eleven som ridit lektionen innan lämnar över från vänster sida.
• Undvik trängsel vid den lilla dörren in till manegen, och se till att hålla avstånd när ni väntar på att få komma in i manegen till er lektion.
• För att minimera trängsel och antalet personer i receptionen sitter nu hästlistan på glasrutan till entrédörren till klubbhuset så att den kan läsas utifrån. Vänta gärna utomhus eller i bilen om din häst går lektionen innan och ni inte har anledning att vistas i stall eller klubbhus.
inbrott sidobanner

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info