Hoppa till sidans innehåll

Ida Murro-Edlund


Hej!

Jag heter Ida Murro-Edlund och är 16 år gammal. Detta är mitt tredje år i ungdomssektionen och i år är det mitt första år som ordförande vilket är väldigt roligt. 

 

Ni hittar mig i stallet framför allt på torsdagar när jag rider för Eva-Lena och på lördagsmorgnar när jag rider i hopp-specialen för Viktor och Ann men även andra dagar. Jag började rida på Clareberg för sju år sedan så här har jag varit ett tag. På Clareberg trivs jag jättebra och gillar den goa gemenskapen man får i stallet. När jag inte rider här på Clareberg rider jag på ett privatstall med kompisar utifrån klubben. Jag har inte någon speciell favorit häst men jag tycker att Cesar och Penny är roliga. Det roligaste inom ridningen tycker jag är dressyr men hoppning är inte långt därifrån. När jag inte är i stallet hittar jag på något roligt med mina kompisar eller är på mitt sommarställe ute på Orust. 

 

Jag hoppas att vi kommer ha ett riktigt roligt och spännande år tillsammans, och har ni någon frågor är det bara att hugga tag i mig i stallet eller skicka ett mejl till US-mejlen. 

 

Vi ses i stallet! 

 


Klicka här för att komma tillbaka till US Styrelse.

 

Uppdaterad: 21 MAR 2020 21:38
E-post: Adressen Gömd


Inlogg elevportalen
Bolagskod: CR
Mer info HÄR


Går även bra med SMS! inbrott sidobanner

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: admin@clarebergsrk.s...

Se all info