Hoppa till sidans innehåll

Sofie Johansson


Hej! Mitt namn är Sofie Johansson och detta  är mitt fjärde år i ungdomssektionen, även mitt första år som ordförande. Jag är född 2003, fyllde 17 år januari och går mitt första år på gymnasiet.

Jag har ridit här sedan jag var 4 år och min favoritgren är hoppning, men tycker även att dressyr & terrängen är kul. Jag rider på tisdagar i sista hoppgruppen 21:15 men brukar vara i stallet andra dagar också. Några ponnys/hästar jag tycker om lite extra är Kalle, Nickie, Sooty och Akka. På min fritid är jag oftast i stallet och umgås med kompisar. Annars är jag med kompisar utanför hästvärlden och hittar på roliga grejer! Dessutom så helgjobbar jag även i stallet.

Detta året tror jag kommer bli ett roligt år med mycket möjligheter och med massa gemenskap! Om ni har några frågor och ser mig i stallet är det bara att komma fram och fråga! Hoppas vi ses i stallet!

 


Klicka här för att komma tillbaka till US Styrelse

 

Uppdaterad: 21 MAR 2020 20:58
Epost: Adressen Gömd


Inlogg elevportalen


Går även bra med SMS! 

Ridskolans riktlinjer gällande Covid-19:

Vår verksamhet pågår i stort sett som vanligt och vi följer noga den information och de rekommendationer som ges från Folkhälsomyndigheten och andra beslutande organ.

Vi är måna om allas hälsa och välmående - här kommer våra riktlinjer för att vi skall kunna fortsätta vår ridverksamhet:

Om du känner dig sjuk eller krasslig, har symtom på luftvägsinfektion, eller har haft misstänkt smitta i din omgivning, så ber vi dig att inte komma till din lektion eller till anläggningen.
Personalen har rätt att skicka hem någon som misstänks vara sjuk.
• Vi ber våra elever att bara komma till ridskolan i anslutning till sin ridlektion och max 1 medhjälpare per elev. Stanna inte kvar på anläggningen längre än nödvändigt. Kom och rid, håll avstånd, och åk därefter hem.
• Tänk på att hålla avstånd till varandra, hosta eller nys i armvecket samt att inte ta i hand eller krama varandra.
• Vi uppmanar alla att följa myndigheternas rekommendationer: Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten.
• Tänk på att byta om hemma, om det är möjligt, för att undvika trängsel i omklädningsrummet.
• Vi kommer att lägga ut borstar och hovkratsar i särskilda korgar på ett antal ställen, där det är tomma spiltor, för att undvika trängsel i putsrummet.
• Vi ber våra elever att efter ridningen skölja hästarnas bett i respektive hästs vattenkopp eller spann istället för i putsrummet.
• När lektionen är klar ber vi att den ryttare som ska rida tar över från hästens högra sida vid bytet, eleven som ridit lektionen innan lämnar över från vänster sida.
• Undvik trängsel vid den lilla dörren in till manegen, och se till att hålla avstånd när ni väntar på att få komma in i manegen till er lektion.
• För att minimera trängsel och antalet personer i receptionen sitter nu hästlistan på glasrutan till entrédörren till klubbhuset så att den kan läsas utifrån. Vänta gärna utomhus eller i bilen om din häst går lektionen innan och ni inte har anledning att vistas i stall eller klubbhus.
inbrott sidobanner

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info