Hoppa till sidans innehåll

Café Clara


Våren 2022

I Café Clara är det sällan 20 personer samtidigt eller fler än 8 i sällskap. Möbleringen är en meter mellan borden. Vi följer sedan tidigare regeringens restriktioner från 23 dec -21.

För att inte slita ut den handfull medlemmar som bemannat i höst är målsättningen att under januari skapa en större grupp cafévärdar och förhoppningsvis öppna caféet igen i februari.

 

Kontakta Ulrika Hamnered på This is a mailto link eller skicka sms till Charlotte Benjaminsson på 0739399829 om du också kan tänka dig att testa på som cafévärd.

 

Hösten 2021

Under hösten påbörjade vi en försiktig uppstart av Café Clara efter covidnedstängning.

Ideellt el-jobb ordnade bättre belysning som drar mindre el. En gammal kak-och smörgåsdisk väcktes till liv. Flera nya godsaker kunde beskådas bakom glasrutan.

Caféet har varit öppet i stort sett samtliga lördagar och ledsöndagar. Under teoriveckan i oktober bemannade styrelsen och erbjöd varm mat.

Måndagen då strömmen gick i stora delar av vårt område var caféet som tur var öppet. Vi tände stearinljus. Tillsammans hjälptes vi åt med att ta hand om hästarna och samlades sedan uppe caféet. Mysigt!

V 46 lanserade föreningen för första gången försäljning av Julkalendrar och Bingolotter i caféet. För att komma igång var det öppet må-to uppstartsveckan och tf ordförande Håkan gick runt och pratade med medlemmar och informerade.

12 dec, Luciafirandet, var det full fart och i perioder bemannade tre personer. Det var en glad ström av medlemmar och gäster som köpte hembakta lussekatter, pepparkakor, varm glögg och en o annan bingolott.

Uppdaterad: 13 OKT 2020 20:04


Inlogg elevportalen
Bolagskod: CR
Mer info HÄR


Går även bra med SMS! inbrott sidobanner

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: admin@clarebergsrk.s...

Se all info