Hoppa till sidans innehåll

Café Clara


Vår verksamhet pågår i stort sett som vanligt och vi följer noga den information och de rekommendationer som ges från Folkhälsomyndigheten och andra beslutande organ.

Styrelsen har på grund av rådande situation beslutat att hålla Café Clara stängt tills vidare för att inte uppmuntra till längre vistelse eller folksamlingar på klubben.

 

Café Clara drivs ideellt av oss medlemmar och finns på andra våningen. Här kan du fika, äta något lätt och umgås samtidigt som du har god insyn till manegen.

Senaste tillskottet i sortimentet ”mellanmål” är Risifrutti och Drickyoghurt.

Vi har ett gott gäng Cafévärdar som bidrar återkommande och söker nu fler för att ha öppet oftare. Föreningens målsättning är ha öppet varje dag och vara en trygg, trevlig & utvecklande träffpunkt för yngre och äldre medlemmar.

Att stå i caféet någon vardagskväll eller en lördag (kl.10 – 15) per termin är ett enkelt och mycket uppskattat sätt att stötta vår förening på. De yngre gilla att vara cafévärd tillsammans med en förälder eller annan vuxen. Tydliga instruktioner finns. Minimiålder är 16 år eller i sällskap med vuxen. Tiderna är från kl.16 – 19 vardagar men vi är tacksamma om du kan hålla öppet andra tider också.

Clarebergs Ridklubb är en ideell förening vilket betyder att vi = klubben är beroende av att du som medlem bidrar på ett eller annat sätt i kringverksamheten.

 

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA! 


Uppdaterad: 22 APR 2020 22:03


Går även bra med SMS! 


inbrott sidobanner

agria_rattforsakrad_190x240_nyPostadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info