Hoppa till sidans innehåll

Café Clara


Uppskattade medlemmar!

Med start kommande helg kommer Café Clara åter att hålla öppet.

Till en början begränsat till ett fåtal dagar i veckan men förhoppningen är att vi, efter en prövotid och utvärdering, snart kan ta beslut om fler och mer öppettider.

Ska vi lyckas med detta krävs det en del av oss medlemmar. Vi behöver visa på ansvarstagande gällande distansering, handtvätt och stanna hemma vid förkylningssymptom, men även att vi stöttar föreningen som cafégäster.

Därutöver behövs vi som cafévärdar. Har du möjlighet och intresse av att någon gång i månaden hjälpa till så hör av dig till Ulrika Hamnered på This is a mailto link för mer information. Naturligtvis är du som kan mer sällan också välkommen att höra av dig.

Möbleringen i caféet kommer se lite annorlunda ut. Bord och stolar kommer placeras med gott om utrymme emellan. Varje bord kommer att markeras med ett maxantal gäster och detta måste respekteras. Andra åtgärder är att handsprit kommer att ställas ut, bord torkas av oftare och alla uppmanas att tänka på att hålla avstånd och visa hänsyn.

Utbudet kommer att vara något reducerat men vi har möjlighet att utöka detta beroende på önskemål och åtgång. Det kommer finnas ätbart såsom toast, Risifrutti, drickyoghurt, pirog, frukt, bakverk och godis. Dryck finns i form av kaffe, te, choklad, läsk och festis.

Mer information angående caféets utbud och öppettider kommer läggas ut på denna sida. Nedan ser du planerade öppettider för denna och nästa vecka.

  • Fredag 16/10, 16:30 – 19:30
  • Lördag 17/10, 9:30 – 16:00
  • Söndag 18/10, 10:00 – 14:00

  • Fredag 23/10, 16:30 – 19:30
  • Lördag 24/10, 9:30 – 16:00

Tillsammans kommer vi att lyckas!

 

Hjärtligt välkomna åter!

 

Uppdaterad: 13 OKT 2020 20:04


Inlogg elevportalen


Går även bra med SMS! 

Ridskolans riktlinjer gällande Covid-19:

Vår verksamhet pågår i stort sett som vanligt och vi följer noga den information och de rekommendationer som ges från Folkhälsomyndigheten och andra beslutande organ.

Vi är måna om allas hälsa och välmående - här kommer våra riktlinjer för att vi skall kunna fortsätta vår ridverksamhet:

Om du känner dig sjuk eller krasslig, har symtom på luftvägsinfektion, eller har haft misstänkt smitta i din omgivning, så ber vi dig att inte komma till din lektion eller till anläggningen.
Personalen har rätt att skicka hem någon som misstänks vara sjuk.
• Vi ber våra elever att bara komma till ridskolan i anslutning till sin ridlektion och max 1 medhjälpare per elev. Stanna inte kvar på anläggningen längre än nödvändigt. Kom och rid, håll avstånd, och åk därefter hem.
• Tänk på att hålla avstånd till varandra, hosta eller nys i armvecket samt att inte ta i hand eller krama varandra.
• Vi uppmanar alla att följa myndigheternas rekommendationer: Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten.
• Tänk på att byta om hemma, om det är möjligt, för att undvika trängsel i omklädningsrummet.
• Vi kommer att lägga ut borstar och hovkratsar i särskilda korgar på ett antal ställen, där det är tomma spiltor, för att undvika trängsel i putsrummet.
• Vi ber våra elever att efter ridningen skölja hästarnas bett i respektive hästs vattenkopp eller spann istället för i putsrummet.
• När lektionen är klar ber vi att den ryttare som ska rida tar över från hästens högra sida vid bytet, eleven som ridit lektionen innan lämnar över från vänster sida.
• Undvik trängsel vid den lilla dörren in till manegen, och se till att hålla avstånd när ni väntar på att få komma in i manegen till er lektion.
• För att minimera trängsel och antalet personer i receptionen sitter nu hästlistan på glasrutan till entrédörren till klubbhuset så att den kan läsas utifrån. Vänta gärna utomhus eller i bilen om din häst går lektionen innan och ni inte har anledning att vistas i stall eller klubbhus.
inbrott sidobanner

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info