Clarebergs Ridklubb - sedan 1969

Välkommen till Clarebergs Ridklubb!
I natursköna Hisings Kärra, i utkanten av Göteborg, finner du vår ridklubb som är en ideell förening med ca 500 medlemmar. Vår anläggning består av ett fräscht stall, en manege på 20x60 meter, en stor utomhuspaddock och ett modernt klubbhus med café. Förutom detta har vi även en stor terrängbana.

Den största verksamheten för klubben är vår ridskola som har öppet sju dagar i veckan. Vi erbjuder gruppridning med individuell anpassningsnivå för såväl nybörjare som mycket erfarna. Vi har grupper för barn, ungdomar, vuxna, ”tanter”, rörelsehindrade och hopp- respektive dressyrintresserade. Det finns en grupp på rätt nivå för alla.

Till Clarebergs Ridklubb kommer man inte bara för att rida. Vi har kommit att vara en samlingsplats för alla likasinnade oavsett ålder och bakgrund. Det sociala är en viktig bit i vår verksamhet och är det som gjort att klubben i mer än femtio år drivits framgångsrikt.

Du kan läsa om styrelsen, medlemsskap och mycket mer i menyn till vänster.

Våra öppettider är vardagar 7 - 22 och lördagar-söndagar 7-16.

Uppdaterad: 12 AUG 2017 15:24