Clarebergs Ridklubb söker verksamhetschef

12 NOV 2020 12:59
  • Uppdaterad: 12 NOV 2020 12:59

Clarebergs Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Vår vision är att Clarebergs Ridklubb skall vara en naturlig samlingsplats för alla. Ridskolan är till för alla och tar emot elever i alla åldrar och på alla nivåer.

Clarebergs Ridklubb har i dagsläget ungefär 480 medlemmar som på olika sätt deltar i ridklubbens aktiviteter. På vår anläggning finns ett ridhus på 20x60m och en stor utomhusbana med grusunderlag på ca 40x80m. I omgivningarna finns fina anlagda ridvägar och dessutom en välhållen terrängbana med terränghinder i nära anslutning till anläggningen.

Som verksamhetschef kommer du att vara en viktig del i föreningens framtida utveckling med stora möjligheter att påverka och utforma verksamheten i samarbete med kollegor och styrelse. Du kommer också vara den som står för kontakten med Göteborgs kommun och andra intressenter.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på Clarebergs Ridklubb. Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för ekonomi, personal, drift av ridskola och anläggning men även verksamhetsutveckling och marknadsföring. Du har förmågan att leda, inspirera och engagera såväl personal som medlemmar och du slutför dina uppgifter och driver arbetet framåt. I arbetsuppgifterna ingår praktiskt arbete som ridundervisning, stall- och hästskötsel och övrigt förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER

• Vi lägger stor vikt vid att du ska ha goda ledaregenskaper och erfarenhet av att leda personal.
  • Att du gillar att bygga relationer, kan engagera och entusiasmera medarbetare samt medlemmar.
  • Har erfarenhet av ridskoleverksamhet med tydlig målbild och är resultat- och lösningsorienterad.
  • Utbildning eller dokumenterad erfarenhet inom ridläraryrket (hippolog eller ridlärare med lägst SLR II)

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är 100% eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV med referenser till This is a mailto link.

Då urval och intervjuer kommer ske löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-12-20. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vid frågor om tjänsten kontakta ordföranden Charlotta Staberg Sand tel. 0705 – 81 28 81.

För mer information se vår hemsida https://www.clarebergsrk.se/