Nyöppning av Café Clara

13 OKT 2020 20:01
Uppskattade medlemmar! Med start kommande helg kommer Café Clara åter att hålla öppet. Till en början begränsat till ett fåtal dagar i veckan men förhoppningen är att, efter en prövotid och utvärdering, snart kan ta beslut om fler & mer öppettider.
  • Skapad: 13 OKT 2020 20:01

Ska vi lyckas med detta krävs det en del av oss medlemmar. Vi behöver visa på ansvarstagande gällande distansering, handtvätt och stanna hemma vid förkylningssymptom, men även att vi stöttar föreningen som cafégäster.

Därutöver behövs vi som cafévärdar. Har du möjlighet och intresse av att någon gång i månaden hjälpa till så hör av dig till Ulrika Hamnered på This is a mailto link för mer information. Naturligtvis är du som kan mer sällan också välkommen att höra av dig.

Möbleringen i caféet kommer se lite annorlunda ut. Bord och stolar kommer placeras med gott om utrymme emellan. Varje bord kommer att markeras med ett maxantal gäster och detta måste respekteras. Andra åtgärder är att handsprit kommer att ställas ut, bord torkas av oftare och alla uppmanas att tänka på att hålla avstånd och visa hänsyn.

Utbudet kommer att vara något reducerat men vi har möjlighet att utöka detta beroende på önskemål och åtgång. Det kommer finnas ätbart såsom toast, Risifrutti, drickyoghurt, pirog, frukt, bakverk och godis. Dryck finns i form av kaffe, te, choklad, läsk och festis.

Mer information angående caféets utbud och öppettider kommer läggas ut på denna sida. Nedan ser du planerade öppettider för denna och nästa vecka.

• Fredag 16/10, 16:30 – 19:30
  • Lördag 17/10, 9:30 – 16:00
  • Söndag 18/10, 10:00 – 14:00
  • Fredag 23/10, 16:30 – 19:30
  • Lördag 24/10, 9:30 – 16:00

Tillsammans kommer vi att lyckas!

Hjärtligt välkomna åter!