Ann-Charlotte Bergman Lyck

Funktion: Ekonomi
E-postadress: This is a mailto link

Jag har nu ridit 20 år på Clareberg, först 15 år på fredagskvällar och nu de senaste 5 åren på tisdagskvällar. Jag trivs med gemenskapen i stallet och många gånger har vi stannat kvar för en pratstund och fika efteråt.

Jag har spridit intresset för ridning till mina båda döttrar och tycker det är jätteroligt att båda två nu rider här på Clareberg.
Till yrket är jag ekonom och jobbar sedan flera år tillbaka som redovisningskonsult inom privat näringsliv, samt har också erfarenhet inom HR och ledarskap. Och min funktion i styrelsen är Ekonom som ju är en roll jag trivs med.

Som styrelsemedlem vill jag verka för att klubben ska stärkas ekonomiskt och utvecklas så att fler kan ta del av vår fantastiska gemenskap. Jag vill arbeta för ett gott arbetsklimat för anställda, elever och för våra hästar.

Uppdaterad: 23 SEP 2020 10:27