Hoppa till sidans innehåll

Charlotta Staberg-Sand


Funktion: Kassör, Tävling
Sysselsättning: Förskolelärare med särskilt uppdrag
E-postadre
ss: This is a mailto link

Hej!

Mitt namn är Charlotta (Lotta) Staberg-Sand och jag är ny ledamot i styrelsen från och med detta året. Styrelsearbete är inte något som är helt nytt för mig då jag tidigare har suttit i styrelsen både som ordförande och ledamot under sex års tid vilket gör det roligt att nu vara tillbaka. Mina uppdrag i styrelsen är kassör samt tävlingsverksamhet. I tävlingsverksamheten är mitt främsta område dressyr men jag hjälper till inom de andra disciplinerna sedan några år tillbaka också. 

Jag började hålla på med hästar som nioåring och har ridit på CRK periodvis sedan 1990. Har under åren haft både foderhäst och olika medryttarhästar. Just nu rider jag på torsdagar sedan ungefär åtta år tillbaka men jag är i stallet fler dagar i veckan då jag har två av tre barn som rider på klubben (Cassandra och Alexander). I stallet hittar ni mig ofta hos Solo! :)

När jag inte är på Clareberg arbetar jag som förskollärare med särskilt uppdrag på en förskola i Tynnered samt går en utbildning som heter ”Morgondagens chef” som anordnas av kommunen. Jag arbetar mycket med utbildning, organisation och att driva en verksamhet framåt. Hoppas att jag ska kunna bidra till klubbens utveckling genom mina erfarenheter.

 


Klicka här för att komma tillbaka till Styrelsen

 

 

Uppdaterad: 16 DEC 2017 10:26
Epost: Adressen Gömd


Går även bra med SMS! 


inbrott sidobanner

agria_rattforsakrad_190x240_nyPostadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info