Hoppa till sidans innehåll

Charlotta Staberg-Sand


Funktion: Ordförande, AU
Sysselsättning: Förskolelärare med särskilt uppdrag
E-postadre
ss: This is a mailto link

Hej!

Mitt namn är Charlotta (Lotta) Staberg-Sand och jag valdes till klubbens ordförande vid årsmötet nu i september. Jag har suttit i Clarebergs styrelse totalt i drygt sju år varav fyra som ordförande. Mina uppdrag inom styrelsen är, förutom ordförandeskapet, arbetsutskottet där vi arbetar i nära samarbete med ridskolan. Under tidigare år har jag jobbat mycket med tävlingsverksamheten på klubben och då främst med våra dressyrtävlingar.

Jag började hålla på med hästar som nioåring och har ridit på CRK periodvis sedan 1990. Har under åren haft både foderhäst och olika medryttarhästar. Två av mina barn, Cassandra och Alexander, har också ridit i många år på klubben och även jobbat en hel del där. Nu har vi nyligen köpt en egen häst som heter Roxanne och det ska bli mycket spännande att få utvecklas ihop med henne. Min stora favorit bland lektionshästarna är Solo och hos honom kan ni oftast hitta mig när jag är i stallet.

När jag inte är på Clareberg arbetar jag som förskollärare med särskilt uppdrag på en förskola i Tynnered. Jag arbetar mycket med utbildning, organisation och att driva en verksamhet framåt. Hoppas att jag ska kunna bidra till klubbens utveckling genom mina erfarenheter.

Om du vill komma i kontakt med mig eller styrelsen så är det enklast att skicka ett mail till This is a mailto link eller min privata mail ovan.

 


Klicka här för att komma tillbaka till Styrelsen

 

 

Uppdaterad: 18 SEP 2020 21:28
Epost: Adressen Gömd


Går även bra med SMS! 


inbrott sidobanner

agria_rattforsakrad_190x240_nyPostadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info