Gabriella Hallams

Funktion: Vice ordförande, Kommunikation, AU
Sysselsättning: Inköpare
E-postadre
ss:This is a mailto link

Hejsan allihopa!

Gabriella Hallams heter jag och jag har rollen som vice ordförande samt ansvarig för kommunikation & våra digitala kanaler. Jag är utbildad civilingenjör i Industriell ekonomi från Chalmers och arbetar till vardags som inköpare på Volvo Lastvagnar.

Jag har i stort sett växt upp på klubben och har sedan 1997 spenderat en stor del av min tid här. Detta blir mitt sjunde år i styrelsen, fast jag tror att fler kanske känner igen mig från när jag hoppat in och hållit i ridlektioner. Jag brinner för våra fantastiska hästar och härliga medlemmar, och hoppas genom mitt engagemang kunna förbättra medlemsservicen och gemenskapen. Om vi hjälps åt så kan vi skapa en helt fantastisk förening att vara medlem i!

Om du vill komma i kontakt med mig eller styrelsen så är det enklast att skicka ett mail till This is a mailto link, min privata mail ovan eller att ”haffa” mig i stallet.

Uppdaterad: 18 SEP 2020 21:29