Hoppa till sidans innehåll

Ulrika Hamnered


Funktion: Ledamot
E-postadress: This is a mailto link


Hej!

Arbetar just nu på norra Europas största nöjespark som arbetsledare på avdelningen för Service & Säkerhet. Mina arbetsuppgifter är mycket varierande och den ena dagen är sällan den andra lik. Trivs mycket bra med det och försöker anta ett lösningsorienterat perspektiv i det mesta. Jag har även mycket lätt för att engagera mig i både stort och smått.

Jag har tidigare bakgrund och erfarenhet av varierande uppgifts- och arbetsområden från både mindre och större organisationer. Har ett förflutet som bland annat; larm- och radiooperatör, klasslärare, personlig assistent, inköpare, utbildningssekreterare och personaladministratör.

Hästar och ridning kom tidigt in i mitt liv tack vare en väldigt hästintresserad mamma. Redan som fyraåring började jag med lektionsridning på Bö Ridhus och har därefter ridit på ett flertal anläggningar. Efter ett längre uppehåll från ridningen har jag nu ridit här på Clareberg i sju år men första gången var under en kort period 77/78.

Jag hoppas på ett omsorgsfullt sätt kunna bidra till att Clarebergs Ridklubb får en stadig grund att utgå ifrån i sitt fortsatta arbete med att skapa en utvecklande och framgångsrik verksamhet.

 


Klicka här för att komma tillbaka till Styrelsen

  

Uppdaterad: 21 SEP 2020 12:19
E-post: Adressen Gömd


Inlogg elevportalen
Bolagskod: CR
Mer info HÄR


Går även bra med SMS! inbrott sidobanner

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: admin@clarebergsrk.s...

Se all info