Hoppa till sidans innehåll

Veronica Biörsson


Funktion: Sekreterare, Tävling
Sysselsättning: Samordnare juridik
E-postadress: veronica.biorsson@fastighetsagarna.se


Hej, jag heter Veronica Biörsson och är ny i styrelsen.

Jag började rida på Clareberg 1982 och under många år var Clareberg som mitt andra hem. Hästar har alltid varit en stor del av mitt liv och det är bara under korta perioder som jag varit ”hästlös”. Förra året köpte vi vår ponny Melody´s Minstrel, kallas Mulle, som står inne i privatstallet.Han är en åttaårig Connemara-valack som vi älskar otroligt mycket. Idag är det mest mina två tjejer som rider, Alva och Filippa, men det händer att ni kan se även mig på hästryggen.

När jag inte är i stallet arbetar jag som samordnare för juristavdelningen på Fastighetsägarna GFR som ligger inne i stan. Jag har tidigare erfarenhet inom styrelsearbete då jag var ordförande i den bostadsrättsförening där jag bodde innan. I min roll I styrelsen hoppas jag att jag kommer att kunna bidra med min energi och många idéer. Min önskan är att Clareberg ska bli en mötesplats för unga och äldre där man samlas och umgås även när man inte rider.

Vill ni ha tag på mig kan ni alltid komma fram till mig i stallet eller mejla mig på adressen ovan. Tar tacksamt emot era frågor och hjälper gärna till där jag kan.

 


Klicka här för att komma tillbaka till Styrelsen

  

Uppdaterad: 20 SEP 2020 16:13
Epost: Adressen Gömd


Går även bra med SMS! 


inbrott sidobanner

agria_rattforsakrad_190x240_nyPostadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info