Åsa Midhav

Funktion: Ledamot

Hejsan!

Mitt namn är Åsa och till vardags arbetar jag som grundskolelärare på mellanstadiet. Just nu arbetar jag i Kungälvs kommun. Jag har arbetat som lärare i ca 16 år och jag stormtrivs. Även fast skolan och dagarna består av många rutiner så är ingen dag den andra lik. Min passion ligger i ämnena historia, religion och geografi men har undervisat i andra ämne också.

Jag kom först i kontakt med Clareberg när min dotter började rida här för snart tre år sedan. Hon rider idag två dagar i veckan. Jag själv försökte rida när jag var yngre men kände då att det inte var något för mig. Blev i höstas tillfrågad om jag inte ville börja rida i Clarebergs nybörjargrupp för seniorer, vilket jag också gjorde. Något som jag inte ångrar för en enda sekund. Inser att jag har en hel det att lära men...det är jättekul!

Jag ser fram emot att få arbeta i Clarebergs ridklubbs styrelse för att och kunna utveckla ridklubben framåt på ett positivt sätt. Är det något ni undrar över är det bara att komma fram till mig i stallet, jag är där tisdagar och lördagar, så ska jag försöka hjälpa till på bästa sätt.

Uppdaterad: 11 APR 2022 17:29