Håkan Nyström

Funktion: Tf. Ordförande
Mail: This is a mailto link

Hej.

Mitt namn är Håkan Nyströmoch jag är ledamot i Clarebergs Ridklubbs styrelse och vald fram till årsmötet 2023.

Jag är 62 år och gift med Charlotte Benjaminsson som har varit medlem i CRK i många år. Själv har jag varit medlem i två år. Jag har ett gediget djurintresse och följer gärna med Charlotte in i stallet för att hälsa på hästarna. Jag har vid några tillfällen prövat på att rida.  När det har funnits behov, så har jag varit funktionär på terrängbanan samt vid dressyrtävlingar inomhus (när detta var möjligt).

Min bakgrund i föreningsarbetet är att jag har varit aktiv och ledande i styrelsearbete i en idrottsförening i över ca 20 år. Min styrka är att styra verksamheten utifrån ett ekonomiskt perspektiv samt balansera intäkter och utgifter. Jag ser möjligheter och inte problem! Jag sätter gärna mål med verksamheten tillsammans med klubbens medlemmar.

Jag har drivit egen konsult verksamhet sedan 1996 och har oftast haft rollen som projekt / programledare i mina uppdrag. Dessa uppdrag har vid ett flertal tillfälle varit utomlands i olika miljöer och där har jag lärt mig på ett pedagogiskt sätt hantera olika grupperingar. I dagsläget driver jag ett projekt inom Västra Götalands Regionen där jag hanterar framdriften I ett projekt med ca 75 st personer.

Jag ser fram mot att arbeta i Clarebergs Ridklubbs styrelse och vill ni nå mig kan ni mejla på adressen ovan.

Uppdaterad: 20 SEP 2020 16:10