Hoppa till sidans innehåll

Vill Du hjälpa till att driva Clarebergs Ridklubb mot framtiden?


Har du idéer om hur Clareberg kan bli ännu bättre, kunskaper som du glatt delar med dig av och ett driv att utveckla klubben framåt? Stämmer detta in på Dig eller någon du känner? Då vill vi prata med dig!

Valberedningen har som uppgift att inför varje årsmöte nominera ordförande, ledamöter och revisor. Vårt arbete är viktigt för alla som är medlemmar i Clarebergs Ridklubb och nu behöver vi er hjälp!

 

En kort presentation av Valberedningen 2021:

Ordförande och tillika sammankallande:

Vendela Bergman Lyck, har ridit på Clareberg i många år. Har varit aktiv på klubben i flera år på lite olika vis. Hjälpt till på tävlingar och roddade både KM i terräng och hoppning förra året. Är även aktiv inom terrängbanan och ser till att den underhålls. Jag rider på tisdagar 20.15 och är även i stallet på onsdagar. Nås enklast via telefon på 0730-412068 eller via email This is a mailto link

 

Ledamöter:P-O Gustafsson, har ridit på klubben i många år, varit aktiv i styrelsen samt varit en av de drivande till att bygga upp vår fina terrängbana. Rider lektion på tisdagar 20.15. Nås enklast på telefon 0705-72 30 90 eller email This is a mailto link


Sandra Driche Hansson, är 16 år gammal och går på Realgymnasiet inriktning häst. Har varit med i US sen början av året och står som sociala medier ansvarig och är nu även med i valberedningen. Är i stallet nästan varje dag och står här med min hyrhäst Fernando. Om det är något ni undrar är det bara att fråga.

Bild1.jpg

Jag heter Filippa Biörsson och är 15 år och är även med i US på stallet. Jag har ridit sen jag var sju år. Red på ridskolan på CRK i ca 6 år innan min familj 2019 köpte en D-ponny som kallas för Mulle som står i privatstallet. Mulle är en Connemara valack född 2012 som älskar att hoppa. Jag och Mulle tränar och tävlar tillsammans i hoppning och terräng, men tränar även dressyr och tycker också det är.

 

Hur kommer vi att jobba inför nästa årsmöte?

I skiftet oktober/november kommer vi inventera behovet av nya ledamöter till nästa års styrelse för att se hur många nya styrelsemedlemmar som kommer behövas och vilka kompetenser som är värdefulla. När det är gjort behöver vi er hjälp att nominera de kandidater som ni skulle vilja se i Clarebergs Ridklubbs styrelse.
 
Kanske vet du redan nu att du själv eller någon du känner skulle passa perfekt, om så tar vi tacksamt emot nomineringar redan nu. Om du har andra frågor eller synpunkter på vårt arbete är du också varmt välkommen att kontakta oss.
 
Vi kommer höra av oss löpande under hösten så vi alla kan hjälpas åt att se till Clarebergs fortsatta utveckling.


Vi hoppas att höra ifrån dig!

Vendela, P-O, Sandra och Filippa

Uppdaterad: 26 OKT 2020 15:48
E-post: Adressen Gömd


Inlogg elevportalen
Bolagskod: CR
Mer info HÄR


Går även bra med SMS! inbrott sidobanner

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: admin@clarebergsrk.s...

Se all info