Vill Du hjälpa till att driva Clarebergs Ridklubb mot framtiden?

Har du idéer om hur Clareberg kan bli ännu bättre, kunskaper som du glatt delar med dig av och ett driv att utveckla klubben framåt? Stämmer detta in på Dig eller någon du känner? Då vill vi prata med dig!

Valberedningen har som uppgift att inför varje årsmöte nominera ordförande, ledamöter och revisor. Vårt arbete är viktigt för alla som är medlemmar i Clarebergs Ridklubb och nu behöver vi er hjälp!

En kort presentation av Valberedningen 2022:

Ordförande och tillika sammankallande:

Ledamöter:

Hur kommer vi att jobba inför nästa årsmöte?

I skiftet oktober/november kommer vi inventera behovet av nya ledamöter till nästa års styrelse för att se hur många nya styrelsemedlemmar som kommer behövas och vilka kompetenser som är värdefulla. När det är gjort behöver vi er hjälp att nominera de kandidater som ni skulle vilja se i Clarebergs Ridklubbs styrelse.

Kanske vet du redan nu att du själv eller någon du känner skulle passa perfekt, om så tar vi tacksamt emot nomineringar redan nu. Om du har andra frågor eller synpunkter på vårt arbete är du också varmt välkommen att kontakta oss.

Vi kommer höra av oss löpande under hösten så vi alla kan hjälpas åt att se till Clarebergs fortsatta utveckling.

Vi hoppas att höra ifrån dig!

Uppdaterad: 26 OKT 2020 15:48