Hoppa till sidans innehåll

Tävlingssektionen


Vad Tävlingssektionen gör för klubben:

Arrangerar tävlingar för klubbmedlemmar som tex klubbmästerskap i dressyr, hoppning och terräng, olika utbildningstävlingar och skojtävlingar i både dressyr och hoppning. 

Arrangerar tävlingar på lokal nivå i både dressyr och hoppning tex Bohuscupen.

Utbildar klubbens medlemmar så att man kan hjälpa till som funktionärer, samt utbildar oss själva för att kunna förbättra kvalitén på våra tävlingar.

 

Vad du som medlem kan göra:

Ta reda på när vi ska arrangera något och meddela någon i sektionen om du kan/vill hjälpa till.

Att arrangera tävlingar är ett stort arbete och kräver många arrangerade eldsjälar som kan hjälpa till och göra det bästa av varje tillfälle. Du kanske kan baka en kaka som vi kan sälja i cafét eller så vill du hjälpa till men är osäker på hur man gör (ta då kontakt med någon i sektionen så hjälper vi dig och visar hur man gör eller presenterar dig för någon som kan visa/hjälpa dig till rätta).

All hjälp vi kan få vid tävlingar underlättar för oss i sektionen och gör att vi orkar mer och därmed kan arrangera mer tävlingar, vilket är roligt för klubbens alla medlemmar.

Vill du ställa upp som funktionär? Vara med i sektionen? Sponsra oss med priser? Baka kakor till tävlingarna? Vet du någon annan som vill? Läs då mer under fliken ”Funktionärer” och hör sen av dig till oss! 

 

Om du har förslag på tävlingar du skulle vilja att vi har på klubben, så maila tävlingssektionen eller kontakta någon av oss. Kontakta oss på mailadress: This is a mailto link.

  

Tack för att du tog dig tid att läsa informationen och välkommen på våra arrangemang, som tävlande, funktionär eller publik!

Tävlingssektionen Clareberg 

Uppdaterad: 22 APR 2020 21:56
E-post: Adressen Gömd


Inlogg elevportalen
Bolagskod: CR
Mer info HÄR


Går även bra med SMS! inbrott sidobanner

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: admin@clarebergsrk.s...

Se all info