Hoppa till sidans innehåll

Tävlingssektionen


Vad Tävlingssektionen gör för klubben:

Arrangerar tävlingar för klubbmedlemmar som tex klubbmästerskap i dressyr, hoppning och terräng, olika utbildningstävlingar och skojtävlingar i både dressyr och hoppning. 

Arrangerar tävlingar på lokal nivå i både dressyr och hoppning tex Bohuscupen.

Utbildar klubbens medlemmar så att man kan hjälpa till som funktionärer, samt utbildar oss själva för att kunna förbättra kvalitén på våra tävlingar.

 

Vad du som medlem kan göra:

Ta reda på när vi ska arrangera något och meddela någon i sektionen om du kan/vill hjälpa till.

Att arrangera tävlingar är ett stort arbete och kräver många arrangerade eldsjälar som kan hjälpa till och göra det bästa av varje tillfälle. Du kanske kan baka en kaka som vi kan sälja i cafét eller så vill du hjälpa till men är osäker på hur man gör (ta då kontakt med någon i sektionen så hjälper vi dig och visar hur man gör eller presenterar dig för någon som kan visa/hjälpa dig till rätta).

All hjälp vi kan få vid tävlingar underlättar för oss i sektionen och gör att vi orkar mer och därmed kan arrangera mer tävlingar, vilket är roligt för klubbens alla medlemmar.

Vill du ställa upp som funktionär? Vara med i sektionen? Sponsra oss med priser? Baka kakor till tävlingarna? Vet du någon annan som vill? Läs då mer under fliken ”Funktionärer” och hör sen av dig till oss! 

 

Om du har förslag på tävlingar du skulle vilja att vi har på klubben, så maila tävlingssektionen eller kontakta någon av oss. Kontakta oss på mailadress: This is a mailto link.

  

Tack för att du tog dig tid att läsa informationen och välkommen på våra arrangemang, som tävlande, funktionär eller publik!

Tävlingssektionen Clareberg 

Uppdaterad: 22 APR 2020 21:56
Epost: Adressen Gömd


Inlogg elevportalen


Går även bra med SMS! 

Ridskolans riktlinjer gällande Covid-19:

Vår verksamhet pågår i stort sett som vanligt och vi följer noga den information och de rekommendationer som ges från Folkhälsomyndigheten och andra beslutande organ.

Vi är måna om allas hälsa och välmående - här kommer våra riktlinjer för att vi skall kunna fortsätta vår ridverksamhet:

Om du känner dig sjuk eller krasslig, har symtom på luftvägsinfektion, eller har haft misstänkt smitta i din omgivning, så ber vi dig att inte komma till din lektion eller till anläggningen.
Personalen har rätt att skicka hem någon som misstänks vara sjuk.
• Vi ber våra elever att bara komma till ridskolan i anslutning till sin ridlektion och max 1 medhjälpare per elev. Stanna inte kvar på anläggningen längre än nödvändigt. Kom och rid, håll avstånd, och åk därefter hem.
• Tänk på att hålla avstånd till varandra, hosta eller nys i armvecket samt att inte ta i hand eller krama varandra.
• Vi uppmanar alla att följa myndigheternas rekommendationer: Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten.
• Tänk på att byta om hemma, om det är möjligt, för att undvika trängsel i omklädningsrummet.
• Vi kommer att lägga ut borstar och hovkratsar i särskilda korgar på ett antal ställen, där det är tomma spiltor, för att undvika trängsel i putsrummet.
• Vi ber våra elever att efter ridningen skölja hästarnas bett i respektive hästs vattenkopp eller spann istället för i putsrummet.
• När lektionen är klar ber vi att den ryttare som ska rida tar över från hästens högra sida vid bytet, eleven som ridit lektionen innan lämnar över från vänster sida.
• Undvik trängsel vid den lilla dörren in till manegen, och se till att hålla avstånd när ni väntar på att få komma in i manegen till er lektion.
• För att minimera trängsel och antalet personer i receptionen sitter nu hästlistan på glasrutan till entrédörren till klubbhuset så att den kan läsas utifrån. Vänta gärna utomhus eller i bilen om din häst går lektionen innan och ni inte har anledning att vistas i stall eller klubbhus.
inbrott sidobanner

Postadress:
Clarebergs RK - Ridsport
von Seths Gata 11
42533 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0721573260
E-post: This is a mailto link

Se all info